Oplossingen voor klein- en groot onderhoud van uw schip

Het tijdelijk uit bedrijf zijn voor onderhoud van schepen kan voelen als verspilling van tijd en geld. Ongeplande storingen kunnen echter leiden tot een groter kostenplaatje. Mouch Maintenance B.V. helpt u met het tijdig en periodiek uitvoeren van verschillende soorten onderhoud. Met onze diverse middelen, faciliteiten, ervaring en medewerkers zijn wij u goed van dienst.

Periodieke of speciale surveys

Mouch Maintenance B.V. biedt een groot aanbod diensten, waaronder periodieke of speciale surveys. Wij zorgen ervoor dat uw vaartuig voldoet aan alle classificatieregels en voorschriften, zodat u veilig en gerust uw werkzaamheden kunt verrichten.

Reparaties en vernieuwingen van staal

Mouch Maintenance B.V. verzorgt reparaties en vernieuwingen van staal van kleine reparaties tot gehele bodemvervangingen. Bij ons is uw schip in goede handen.

Verven

Naast het repareren van staal bieden wij ook een selectie diensten aan in het verven van uw schip. Wij bikken, schuren en verven uw schip en blazen er nieuw leven in.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door het formulier hieronder in te vullen. Binnen 2-3 werkdagen ontvangt u een reactie van ons.

VOLLEDIGE NAAM *
BEDRIJF *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?